Verbouwing eigen woonhuis

Eind 2016 zijn we trotse eigenaren geworden van een appartement in Rotterdam uit 1924 en meteen begonnen met verbouwen. De oude keuken en de muur naar de woonkamer toe zijn verwijderd. De nieuwe keuken hebben we in L-vorm geplaatst en alle apparatuur ingebouwd in een de muur. In de woonkamer hebben we de erker vervangen met houten kozijnen met (geluid)isolerend glas, terug naar de oorspronkelijke verdeling. Over de hele verdieping hebben we het plafond verlaagd en akoestisch ontkoppeld opgehangen voor geluidsisolatie.
Boven hebben we vooral door het oppervlakte efficiƫnter in te delen een toilet en slaapkamer kunnen toevoegen. De badkamer hebben we verplaatst naar het midden. Hiervoor hebben we een klein betonnen vloertje gestort voor waterdichtheid.

In de berging zit een vaste trap die toegang geeft tot het dak. Momenteel bouwen we een frame waar we onze hangmatten aan kunnen bevestigen voor het optimale “chill” dak!

Thema: interieur, eigen projecten